Pandora kortingscode: - 10% korting in april 2024 (België) (2024)

Wat moet je weten over deze kortingscodes?

  • Er is regelmatig een Pandora kortingscode beschikbaar, waarmee je heel wat korting scoort op je favoriete sieraden in deze webshop. Meestal krijg je dan 10% of zelfs 20% korting op je totale bestelling. Maak er dus snel gebruik van als je een kortingscode te pakken krijgt en loop geen enkele besparing mis.
  • Twee keer per jaar worden PANDORA fans in de watten gelegd op Glamour Day. Dan geniet je van heel wat voordeel op je favoriete juwelen, namelijk tot wel 20% korting. Zo koop je de mooiste oorbellen, bedeltjes, kettingen en ringen een stuk voordeliger. Daarbij doet PANDORA ook mee met Black Friday en de Cyber Week, waardoor je nogmaals kans maakt op 20% korting.
  • Gelukkige verjaardag! Op je verjaardag krijg je 25% korting bij PANDORA met een promotiecode, die van toepassing is op je complete bestelling. Belangrijk: enkel leden profiteren van deze actie, dus schrijf je snel in voor de nieuwsbrief van PANDORA.
  • Zodra je je aangemeld hebt om PANDORA updates te krijgen, ontvang je ook nog eens 10% korting op je bestelling. Via de nieuwsbrief blijf je trouwens altijd op de hoogte van de nieuwste acties en promoties van dit merk. Daarbij krijg je automatisch updates over sales en nieuwe collecties die aan het aanbod toegevoegd worden. Die 10% korting is trouwens geldig op het complete assortiment van PANDORA, van sieraden tot cadeaus!

Tips voor extra korting bij PANDORA

PANDORA is een merk voor sieraden dat het nét een beetje anders doet dan concurrenten. Je vindt er immers niet alleen een uitgebreid aanbod aan juwelen, maar het merk legt ook de focus op juwelen die een verhaal vertellen en een boodschap bevatten. Tot de collectie behoren armbanden en ringen, maar ook oorbellen en bedeltjes om je armbanden te verfraaien.

Nog een voordeel? Op de website van PANDORA vind je in een mum van tijd precies de sieraden die je zoekt, maar ook leuke geschenken voor een familielid of vriend(in). Daarbij zijn alle juwelen erg betaalbaar, maar toch geniet je van een uitstekende kwaliteit. Dit is te danken aan het gebruik van de allerbeste materialen. Goedkoper genieten van sieraden en juwelen die iets extra uitstralen, daarvoor zit je bij PANDORA goed.

1. Als je bestelling € 49 of meer bedraagt, profiteer je van gratis verzending. Voeg dus zeker nog een juweeltje toe aan je winkelmandje als je dat bedrag net niet bereikt, want zo bespaar je alvast € 3,90 aan verzendkosten. Ook interessant om te weten: je bestelling wordt binnen de twee of drie weekdagen geleverd. Tenzij je een beetje bijbetaalt voor expressverzending, want dan krijg je je juwelen al de volgende dag aan huis geleverd.

2. PANDORA is als trendy merk van juwelen en sieraden actief op social media, waaronder Facebook en Twitter (X). Volg hun profielen zeker om altijd op de hoogte te blijven van de laatste kortingen en acties. Je kan vaak ook deelnemen aan winacties om leuke prijzen te winnen. Een bijkomend voordeel is dat je via social media altijd op de hoogte blijft van de laatste juwelencollecties en samenwerkingen met andere bedrijven.

3. PANDORA geeft je het voordeel van de twijfel, want je kan een bestelling die niet aan je verwachtingen voldoet gemakkelijk en volledig gratis retourneren. Doe dat binnen de 30 dagen na ontvangst en ruil je sieraad om voor een ander of vraag het aankoopbedrag gewoon terug.

4. Als je je sieraden bij PANDORA hebt besteld, krijg je er maar liefst twee jaar garantie op. De begindatum is de dag waarop je gefactureerd wordt. Een gouden tip: maak een account aan op PANDORA, want zo krijg je een duidelijk overzicht van je bestellingen en de facturen. Je hebt deze laatste immers nodig om aanspraak te maken op de inbegrepen garantie.

Onze Pandora shopping tips

Januari

Het jaar is begonnen, dus dat betekent dat je jezelf in het nieuw steekt. Maak een winterse outfit alvast af met de leukste sieraden van PANDORA of leg een naaste in de watten met een paar oorbellen als nieuwjaarscadeau. Wie weet profiteer je in januari wel van een interessante PANDORA kortingscode?

Februari

In februari droom je misschien al een beetje van de lente en er is geen betere manier om dat te tonen dan met een nieuw paar leuke oorbellen of een kleurrijk armbandje. Hoewel je outfit tijdens deze periode natuurlijk nog vooral gericht is op comfort en warmte, maakt een stijlvol sieraad je look helemaal af.

Maart

De lente is in zicht: laat het zien door meteen nieuwe juwelen te kopen bij PANDORA. Hier en daar wat meer kleur, zoals een chique ring met een rode diamant of een paar glinsterende oorbellen die aan de lentezon doen denken, er zijn meer dan genoeg mogelijkheden.

April

De paasvakantie komt eraan en dat wil zeggen dat je net iets meer tijd en aandacht kunt besteden aan je outfit. Misschien ga je wel met de kinderen op reis naar een warmer land? Een stijlvolle look die ook een beetje luxe uitstraalt, is geen slecht idee, zeker als je op iets warmere lenteavonden van een terrasje wilt genieten. Tijdens de eerste lenteperiode biedt PANDORA heel wat interessante kortingen en acties, zodat je voordelig, maar ook stijlvol de deur uitgaat.

Mei

Als de dagen warmer worden, kies je al sneller voor een lichtere outfit. Daarbij horen natuurlijk ook de nodige accessoires, waaronder oorbellen, een armbandje of een bedel. Bij PANDORA komen er tussen lente en zomer vaak heel wat nieuwe collecties bij. Zo ben je meteen mee met de laatste trends. Als je geluk hebt, krijg je zelfs een PANDORA kortingscode te pakken.

Juni

Als je deze zomer op vakantie wilt, is juni een leuke maand. Pak naast de gewone benodigdheden voor een heerlijke reis ook leuke juweeltjes in, zeker als je naar een warm land gaat. Dankzij de juiste kortingscode houd je trouwens meer over om op vakantie te genieten van een etentje of terrasje.

Juli

Ook de kinderen zijn er bij in juli, maar dat wil niet zeggen dat je niet kunt genieten van een stijlvolle outfit, helemaal voor jezelf. De zomer is in volle zwier en bij PANDORA betekent dat meestal dat er heel wat leuke acties zijn. Soms kan je ook deelnemen aan een winactie, waarmee je dan een mooi juweeltje wint. In de stemming om niet alleen jezelf, maar ook iemand anders in de watten te leggen? Koop dan een van de leuke cadeautjes via PANDORA en je tovert een lach op het gezicht van de gelukkige ontvanger.

Augustus

Zwoele zomeravonden worden nog zoveel gezelliger en romantischer als je een leuke outfit aan hebt. Mooie sieraden horen daar nu eenmaal bij en PANDORA verwent je met een breed aanbod. Daarbij is het in augustus ook geen slecht idee om alvast op zoek te gaan naar leuke juweeltjes voor de iets koudere maanden. Met een beetje geluk krijg je een PANDORA kortingscode te pakken, zodat je niet met een lege bankrekening de herfst inzet.

September

De school is weer van start gegaan, dus waarom maak je de overgang voor je kinderen niet wat gemakkelijker met een leuk juweeltje? Bij PANDORA vind je heel wat collecties voor kinderen, waaronder Disney en meer. Deze sieraden ogen stijlvol, maar passen ook perfect bij een jeugdige outfit dankzij de leuke Disneyfiguurtjes, van Minnie Mouse tot Tinkelbel. Op die manier is het voor de kleintjes een stuk leuker om weer op de schoolbanken te gaan zitten.

Oktober

Gewoon omdat de zon zich tijdens de herfst minder laat zien, wil nog niet zeggen dat ook jij moet overwinteren. Geef een herfstoutfit meteen wat meer zest met een leuk paar oorbellen of een opvallende halsband of bedeltje. Het leuke is dat je deze sieraden kunt gebruiken als accentje bij een anders eerder sobere outfit met donkere kleuren en iets minder blote huid.

November

Nu is de tijd van het jaar om op zoek te gaan naar de leukste PANDORA kortingscodes, want er zijn er heel wat. Dit bedrijf doet immers ook mee met Black Friday en Cyber Week, waardoor je ongelofelijk veel korting krijgt op je favoriete sieraden. Een goede tip: profiteer van die lagere prijzen om nu al kerstcadeautjes in te kopen voor je familie of een vriend(in). Zo hoef je je daar alvast geen zorgen meer over te maken en weet je zeker dat je geld bespaart.

December

De feestdagen zijn in aantocht en ook PANDORA geeft je een duwtje in de rug. Je vindt heel wat collecties boordevol elegante sieraden, die perfect passen bij een feestelijke look. Daarbij kan je op de website van dit merk terecht als je nog op zoek bent naar een geschenkje voor een vriendin of familielid, want er zijn heel wat leuke cadeaucollecties verkrijgbaar. Ga voor een complete cadeauset of een sieradendoosje en je hebt meteen een prachtig geschenk voor kerst of nieuwjaar.

Wie heeft er een PANDORA kortingscode?

Heeft iemand een PANDORA kortingscode? Als jouw PANDORA kortingscode nog niet werd vermeld op deze pagina, aarzel dan niet om ons te contacteren. Stuur ons vervolgens jouw werkende coupon door en wij zorgen ervoor dat hij online komt te staan op deze pagina. En bovendien help je zo anderen te besparen! Klik onderaan op ‘contact’ voor onze gegevens.

Pandora kortingscode: - 10% korting in april 2024 (België) (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated:

Views: 5976

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.